كوچك يا بزرگ كردن بخش :.
1396/5/30 دوشنبه
کتابخانه بخش جدایی ناپذیر و عامل مهمی در ساختار دانشگاه به شمار می رود که اگر بخواهیم تاریخچه و معرفی از کتابخانه دانشگاه پیام نور مزکر بروجن داشته باشیم می توان چنین آغاز نمود: این کتابخانه همزمان با تأسیس دانشگاه در سال 1356 فعالیت خود را آغاز نمود. دانشگاه پیام نور در بدو تأسیس خود با عنوان دانشگاه آزاد ایران شروع به فعالیت نمود. بعد از آن به عنوان دانشگاه علامه طباطبایی تغیرر نام داده و پس از آن به عنوان دانشگاه پیام نور به فعالیت خود ادامه داد.
هدف این دانشگاه آموزش از راه دور می باشد و کتابخانه در راستای این هدف فعالیت می نماید.این کتابخانه ابتدا با عناوین تعداد و جلدهای کلی از کتب و بعد از آن گسترش پیدا کرده تا به شکل کنونی ان درآمده است.
در حال حاضر کتابخانه مرکز بروجن شامل قسمت ها و فعالیت ها و خدمات گوناگون می باشد که بدین شرح است
:

فضاهای کتابخانه:

1. سالن مطالعه که به دو بخش خانمها و آقایان تقسیم شده و ظرفیت آن 140 نفر می باشد.
2. مخزن اصلی کتابخانه شامل 25000 جلد کتاب فارسی و لاتین
3. مخزن مرجع شامل 2000 جلد کتاب
4. مخزن پایان نامه ها
5. مخزن نشریات
6. دفتر کار مسئول کتابخانه
فعالیت های کتابخانه شامل سفارش و خرید منابع، آماده سازی و فهرست نویسی و سازماندهی ، ثبت منابع به دو شکل سنتی و سیستمی، امانت، قفسه خوانی و رده بندی منابع جهت دسترسی آسان (رده بندی کتابخانه به سبک کنگره) می باشد.
خدماتی که به مراجعین خود می دهد: خدمات امانت، مرجع، نشریات، پایان نامه ها و اطلاع رسانی می باشد. مراجعین کتابخانه مرکز شامل دانشجویان و اساتید، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه که عضو کتابخانه می شوند و دیگر مراجعین پژوهشگران و دانشجویان که خارج از دانشگاه مراجعه می کنند و می توانند با ارائه کارت شناسایی از خدمات بهره مند گردند.
نحوه ارائه خدمات به مراجعین تا سال 1393 به شکل سنتی بوده است و بعد از آن به سیستمی تغییر کرد.
سازمان مرکزی کتابخانه های پیام نور سراسر کشور را با نرم افزار ثنا پوشش داده است که ارائه کلیه خدمات کتابخانه از این طریق می باشد. قابل ذکر است جستجوی کتاب در سامانه کتابخانه به آدرس    فعالی می باشد.
در پایان باید گفت کتابخانه قلب تپنده دانشگاه محسوب می شود که جهت رسیدن به هدف عالی آموزش و پرورش دانشجویان و پژوهشگران به سمت کمال خود حرکت می کند.